Google+ Ferestre din PVC cu geam termopan, Usi de interior si exterior Baia Mare, Maramures. | Ferestre din PVC cu geam termopan, Usi de interior si exterior Baia Mare, Maramures. - Usi de interior-Ferestre din PVC cu geam termopan, Usi de interior si exterior Baia Mare, Maramures.|2014

Email :  office@pajeroint.ro

          pajeroint@yahoo.ro

          pajerocom@yahoo.com

 

Email :  office@pajeroint.ro

          pajeroint@yahoo.ro

          pajerocom@yahoo.com

 

  Usi de Interior !

 

 

Produsele noastre aduc un plus estetic spațiilor interioare.

Alese corect, în funcție de restul ambientului, ușile devin elementul inedit care completează orice interior.

 

 

121

Gamă variată de uși de interior

     Naturen se remarcă prin varietatea de produse din care puteți alege. Vă punem la dispoziție 22 de linii de modele în diverse decoruri clasice de cireș, nuc și stejar sau decoruri moderne de wenge, salcâm si zebrano. Pe langă acestea, vă oferim și o gamă largă de accesorii și garnituri aferente.

 

 

 

 

Design elegant, modern și funcțional122
     Designul ușilor Naturen urmează tendințele mondiale actuale în ceea ce privește spațiile interioare. Ușile de interior imbină decoruri de furnir sintetic sau natural cu sticlă pentru a crea produse noi, bazate pe idei inovatoare inspirate de nevoile și cerințele clienților noștri.

 

 

 


Gamă variată de accesorii și garnituri123


     Vă oferim accesoriile și garniturile de care aveți nevoie pentru desăvârșirea spațiilor dumneavostră interioare: tocuri fixe sau reglabile, drepte, rotunjite sau CPL în decoruri asortate, cinci game de garnituri și accesorii. Naturen vă pune la dispoziție și materialele necesare unui montaj impecabil.

parerii

Website despre ferestrele din baia mare. Pareri despre profilele PVC.

Multumim celui care isi manifesta interesul pentru baimareni.

 

 

Romanian Dutch English French German Italian Spanish