IMPORTANTA FERESTRELOR


NICIO CASA NU POATE FI COMPLETA FARA FERESTRE

Ferestrele facilitează intrarea luminii naturale în interior. Acestea permit ocupanților unei case să se bucure de vederea cartierului sau a localității.

În plus, ele servesc pentru a menține casa total ventilata. Ca atare, casele cu ferestre ample vor arăta rareori sumbru sau se vor simți înfundate. S-ar putea simți că ferestrele sunt nimic mai mult decât cerințele tradiționale pe care fiecare casa trebuie să aibă. Dar, acest lucru nu este adevărat. Din ce în ce mai mult, proprietarii de case simt valoarea imensă a ferestrelor lor. În special, ei devin conștienți de modul în care ferestrele lor exercită o influență semnificativă în aspectul general al caselor lor.

USILE SI FERESTRELE JOACA UN ROL ESENTIAL CASEI TALE

Ofera comoditate:
  • Ferestrele din bucătăriile dumneavoastră permit evacuarea aerului cald. În băi, acestea facilitează evadarea aburului. În alte zone ale casei, ferestrele vă permit să transmiteți mesaje persoanelor din afara casei, fără a fi nevoie să vă aventurați în aer liber. În timp ce simplu, aceste lucruri sunt importante în orice casă.
Eficiență:
  • Proprietarii de case sunt din ce în ce în căutarea unor modalități de a face casele lor eficiente din punct de vedere energetic. Ferestrele realizeaza acest lucru prin păstrarea aerului rece afară și păstrarea aerului cald în interior. În anumite situații, supraîncălzirea ar putea fi o problemă.
Asigurarea siguranței și securității:
  • Manerul cu cheie ,ce se poate monta pe orice usa sau fereastra termopan de pvc 
  • Feronerie speciala ce schimba pozitiile de deschidere a ferestrelor ,permitand a se folosi functia de oscilobatare imediat dupa cea de inchis.Astfel copilul are posibilitatea sa foloseasca geamul sa aeriseasca camera sau sa il inchida complet daca incepe ploaia fara a folosi cheia si fara a trece prin pozitia de deschis complet ,spre deosebire de varianta manerului simplu cu cheie unde nu se poate folosi manerul fara cheie ramand blocat fie pe oscilobatant ,fie pe inchis.
VIZIBILITATE SPORITA
  • Geamul poate stimula cu ușurință aspectul estetic al unei case. Ferestrele pot completa perfect celelalte elemente ale casei.
Creșterea valorii de revânzare a casei:
  • Mulți proprietari de case , vad in proprietățile lor un mod de a face un profit atunci când îl vând. Multe produse vin cu garanții de lungă durată care fac acest lucru posibil.
  • Prin instalarea de ferestre de înaltă calitate și rafinate, vă puteți asigura că casa dumneavoastră tine de un pret ridicat.