PROFILUL PVC SALAMANDER BLUE EVOLUTION

bluEvolution 92 & Roto NX = high performance & quality

Ferestrele realizate din sistemul de profile PVC SALAMANDER bluEVOLUTION, reprezinta cea mai avansata tehnologie disponibila pe plan mondial la momentul actual in domeniul tamplariei din PVC.

Trei linii directoare au fost urmarite in conceperea acestei serii de profile:

 PROTECŢIA CLIMATULUI, EFICIENŢĂ ENERGETICĂ, PROTECŢIA MEDIULUI

Sistemul de profile blueEVOLUTION este dedicat pentru fabricarea unor ferestre de nouă generaţie. Combinatia dintre profilele blueEvolution, feroneria ROTO NX de ultima generatie si vitrajele performante care pot avea latimi de pana la 52 mm determina cea mai performanta fereastra din PVC existenta la ora actuala.

Compania SALAMANDER, a proiectat şi produce acest sistem pentru cei ce doresc:

  • ferestre prin intermediul carora pot economisi costuri la energie.
  • să contribuie la protejarea climatului
  • o fereastră care corespunde celor mai mari exigenţe
  • un aspect modern al ferestrelor
  • o fereastră ce beneficiaza de o constructie solida si durabila

Clasa A pentru toate profilele din sistem, cea mai bună calitate de marcă fabricată în Germania.

Noua generaţie de ferestre este combinaţia perfectă între tehnologia de vârf inovativă şi convenţională. Lăţimea constructivă unică de 92 mm combinată cu spaţiul de vitrare care permite montarea unor pachete de sticlă termoizolată, până la lăţimea de 52mm, aduce o protecţie termică imbatabilă şi cea mai bună eficienţă energetică.

Lăţimea îngustă vizibilă de 118 mm, oferă spaţii vitrate generoase care la rîndul lor aduc câştiguri solare printr-un grad ridicat de incidenţă a luminii, aspect deosebit de important în cazul ferestrelor montate la case pasive.

Coeficientul de transfer termic al profilelor pot atinge valori de pana la Uf = 0,74 W/m2K cu armătură Thermtec. Sistemul de profile asigura un transfer sigur a sarcinii chiar şi la greutăţi mari ale sticlei printr-o proiectare specială a camerelor de armare.

Sistem convenţional de profile din PVC-oţel pentru ferestre albe şi colorate avand marele avantaj de a nu determina limitări formale sau funcţionale.

Sistemul de etanşare cu două garnituri de tamponare şi o garnitură de mijloc, două din cele trei fiind poziţionate pe cercevea.

Pe lângă alb sunt disponibile ferestre într-o gama variata de decoruri imitatie lemn si nuante RAL ce acopera toata gama de cerinte existente pe piata tamplariei termoizolante.