PROFILUL PVC SALAMANDER DESGIN 2D


Profilul PVC SALAMANDER DESIGN 2D, este un sistem de profile care vine în întâmpinarea cerinţelor pieţei producătorilor de tâmplărie şi implicit al celor care sunt interesaţi în mod direct de comercializarea tâmplăriei din PVC. Pe plan mondial a devenit o prioritate utilizarea materialelor şi a produselor ECOLOGICE, la această prioritate se aliniază SALAMANDER promovând sisteme de profile din PVC produse prin reciclarea materialelor respectiv producerea profilelor reciclabile în totalitate. Sistemul de profile SALAMANDER 2D este un sistem fabricat cu utilizarea parţială a materilalului reciclat, prin tehnologia ,,BIEXTRUZIUNII”. Calităţile fizice, mecanice şi de aspect sunt similare sau chiar superioare sistemelor de profile fabricate din materiale şi cu tehnologie clasică.

SALAMANDER 2D deja la prima vedere se prezintă a fi un profil solid, cu o lăţime constructivă de 60mm şi trei camere de izolare, elegant datorită liniilor suple şi al unui design distinctiv care inspiră încredere. Diferenţa vizibilă se poate sesiza numai în secţiune, unde se pot deosebi două materiale de culoare diferită, unul de culoare mai închisă (pereţii camerelor interioare) şi unul alb, pe contur (materialul camerelor exterioare). Deoarece în urma biextruziunii marterialul cu o compoziţie mai mare de reciclate va rămâne întotdeauna pe partea interioară, tâmplăria fabricată din SALAMANDER 2D , la exterior se va prezenta identic cu orice alt profil PVC clasic.

Argumentul forte al acestui profil, pe lângă cele enumerate mai sus este aspectul financiar. Tâmplăria fabricată de compania noastra din profile sistem SALAMANDER 2D, echipată cu feronerie ROTO LIGHT, este produsul care corespunde nevoilor unei pieţe dominată de posibilităţi din ce în ce mai modeste ale cumpărătorilor imbinand o calitate corecta cu un pret avantajos. Pe lângă aspectul financiar avantajos mai trebuie să enumerăm câteva argumente care facilitează promovarea produsului, caracteristici intalnite doar la profile de clasa superioara, cum ar fi:

  • garnituri de etanşare sudabile TPE de culoarea GRI, bagheta rotunjită
  • feronerie ROTO LIGHT ( CENTRO cu mici modificări, zincat în loc de galvanizat)
  • sunt disponibile cercevele de usi intermediare de dimensiuni mari , 104 mm care permit realizarea de usi de balcon precum si de usi de trafic avantajoase din punct de vedere al costurilor.
  • mâner fereastră cu un design clasic
  • coeficientul de transfer termic Uf = 1.5W/m²K
  • izolare fonică pâna la 46 dB
  • clasă de siguranţă la efracţie CLASA 2